22328
X

اخبار

اخبار و اطلاعات اخبار
معاون وزیر راه و شهرسازی: درآمد پایدار کشور با بهره برداری از کریدور شمال-جنوب
 

معاون وزیر راه و شهرسازی: درآمد پایدار کشور با بهره برداری از کریدور شمال-جنوب

معاون وزیر راه وشهرسازی در جلسه هم اندیشی با معاونان، مدیران کل، مجریان و مدیران حوزه های طرح های شرکت در استان ها اظهار داشت: با توجه به اهمیت بهره مندی از مزایای کریدور شمال- جنوب کشور و استفاده حداکثری از ظرفیت های سرزمینی، اولویت بندی و پیگیری پروژه ها، تعامل با مسئولان استانی و مدیریت چالش ها از سوی مدیران در حوزه های شرکت ساخت وتوسعه توصیه می شود.
دوشنبه، 11 اردیبهشت 1402 | Article Rating
به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی شرکت مادر تخصصی ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خیراله خادمی صبح امروز در جلسه هم اندیشی با معاونان، مدیران کل، مجریان و مدیران حوزه های طرح های شرکت در استان ها با تاکید بر مهندسی اصولی در حوزه اعتبارات و طرح ها اظهار داشت: در حال حاضر 152 طرح در بخش بزرگراهی، 36 طرح در حوزه ریلی و 23 طرح در بخش آزادراهی در قالب 363 پروژه در کشور در حال احداث است.
وی با اشاره به 1370 قرارداد اجرایی در شرکت ساخت و توسعه ادامه داد: ارزش این قراردادها 66 هزار میلیارد تومان است که ارزش روز آن 200 هزار میلیارد تومان برآورد می شود و تحقق اهداف کمی مستلزم اولویت بندی و برنامه ریزی اصولی پروژه ها و تلاش برای تامین اعتبار لازم از منابع مختلف است.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین افتتاح 293 کیلومتر آزادراه در سالجاری را عملکردی شاخص و یک رکورد اعلام کرد و افزود:‌ متوسط طول بهره برداری سالانه از آزادراه های کشور 88 کیلومتر است و در صورت افتتاح این میزان آزادراه رشد 2.5 برابری در این حوزه به ثبت می رسد.
خادمی تکمیل کریدورهای شمال- جنوب کشور را مهم ترین اولویت توسعه شبکه حمل ونقل دانست و گفت:‌ تکمیل کریدور شمال- جنوب علاوه بر توسعه ترانزیت ملی و بین المللی در کشور و استفاده از ظرفیت های سرزمینی، یک منبع درآمد پایدار و مطمئن برای ایران در دنیای امروز به حساب می آید.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اهمیت ارتقاء کیفی ساخت راه ها تاکید کرد: با در نظر گرفتن هزینه های بالای ساخت پروژه های راهسازی کشور توصیه می شود به منظور افزایش عمر متوسط جاده ها آزمایش گرهای توانمند، ناظران پروژه با تجربه و متخصص و روسای کارگاه های کارآمد برای پروژه ها انتخاب شود. همچنین برگزاری دوره های آموزشی نیز در راس برنامه های حوزه ها قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه از مدیران حوزه های طرح های شرکت ساخت در استان ها گفت: یکی از مهمترین وظایف مدیران حوزه ها در هر استان تعامل قوی و سازنده با مسئولان استانی است تا با ارایه مستندات از چرایی اهمیت تکمیل پروژه ها، گزارش میزان پیشرفت طرح ها و لزوم تخصیص اعتبار مورد نیاز، اقدامات لازم برای تأمین منابع مالی و تسریع در تکمیل پروژه ها صورت گیرد.
در این جلسه شاپور پولادی، معاون توسعه مدیریت و منابع عملکرد شرکت ساخت در حوزه ارزیابی ها، هزینه های دادرسی، پرونده های حقوقی و ... را مثبت ارزیابی کرد و گفت:‌ همکاری صمیمانه کارشناسان حقوقی در استان ها موجب شده است بیش از 90 درصد ارزیابی ها بدون ارجاع به تهران در داخل استان ها پیگیری شود و مدیران حوزه ها در جریان کل فرآیند مسیر پرونده های حقوقی قرار دارند و این موضوع بسیاری از مشکلات را حل کرده و روند اجرای کارها را تسریع بخشیده است.

به زودی؛ عملیات اجرایی 700 کیلومتر راه آهن در کشور آغاز می شود
معاون ساخت وتوسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه ها نیز در این جلسه با اشاره به افتتاح راه آهن زاهدان- خاش وتکمیل راه آهن بستان آباد- خاوران در سال گذشته اظهار داشت: قابلیت بهره برداری از 4 پروژه ریلی به طول 400 کیلومتر در سالجاری وجود دارد که با همکاری حوزه ها این اقدام می تواند نقطه عطفی در تاریخ ساخت راه آهن در کشور به ثبت رسد.
عباس خطیبی همچنین از عقد قرارداد احداث 700 کیلومتر مسیر ریلی جدید در قالب 60 قرارداد جدید خبر داد و گفت: این اقدام با توجه به حجم سنگین کار از مرحله برآورد تا انتخاب مشاوران طی حداکثر چهار ماه نمونه مثال زدنی در وزارت راه وشهرسازی و سایر وزارت خانه ها است که با همکاری مستمر حوزه ها به زودی شاهد آغاز عملیات اجرایی این طرح های ریلی در هفت یا هشت استان کشور خواهیم بود.
معاون ساخت وتوسعه بزرگراه ها نیز از مدیران حوزه ها خواست تا به منظور جلوگیری از تاخیر در عملیات اجرایی پروژه ها، استفاده از سایر روش های تامین منابع به ویژه از محل های ماده 56، تهاتر نفت، بانک ها و... را با جدیت پیگیری کنند و نسبت به ارسال صورت جلسات قطعی پروژ ها سرعت عمل بیشتری را به کار ببندند.
محمد رضا کدخدا زاده مدیران و پرسنل قوی و کارآمد در حوزه ها را مساوی با پیشرفت شاخص عملیات اجرایی پروژه ها اعلام کرد و گفت: مدیریت چالش های پیش رو در هر استان یکی از رموز موفقیت در برون رفت از مشکلات و افزایش سرعت اجرای طرح ها با رعایت استانداردهای روز دنیا است.

افتتاح 400 کیلومتر آزادراه تا پایان دولت
در این نشست مدیرکل دفتر امور مجریان آزادراه ها نیز سال سال 1402 را سال شکوفایی آزادراه های کشور اعلام کرد و اظهار داشت: در سالجاری با بهره برداری از 293 کیلومتر مسیر آزادراهی در پنج استان کشور رکورد سال های قبل شکسته می شود.
محمود ملازینل ادامه داد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان دولت در سال 1404 بیش از 400 کیلومتر به طول شبکه آزادراهی کشور در استان های مختلف افزوده خواهد شد که به طور قطع با همکاری حوزه ها راه رسیدن به این برنامه ریزی هموارتر می شود.
تصاویر
  • معاون وزیر راه و شهرسازی: درآمد پایدار کشور با بهره برداری از کریدور شمال-جنوب
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجو
جستجو
تگ ها
تگ ها
آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
Skip Navigation Links.

....

آخرین به‌روزرسانی این صفحه: دوشنبه 23 مهر 1403 08:46