22323
X

اخبار

اخبار و اطلاعات اخبار
مدیرکل ساخت روسازی راه آهن: کاهش هزینه هاي ساخت راه آهن با خودكفايي در بخش روسازي
 

مدیرکل ساخت روسازی راه آهن: کاهش هزینه هاي ساخت راه آهن با خودكفايي در بخش روسازي

مدیرکل ساخت روسازی راه آهن: بیش از 50 درصد هزینه های روسازی راه آهن مربوط به تامین ریل، سوزن و سیسم های ارتباطات است که با تامین این تجهیزات از داخل کشور در حال حاضر امکان صرفه جویی در هزینه های ارزی، افزایش اشتغال، امکان مدیریت بهینه منابع ریالی و تسهیل راه های تامین و توزیع در پروژه های ریلی کشور فراهم شده است.
شنبه، 11 اردیبهشت 1400 | Article Rating

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، مهدی صیدگر  از تکمیل روسازی 300 کیلومتر از طرح های ریلی در سال 1399 خبر داد و گفت: در سال گذشته 130 درصد اهداف مقرر در این حوزه محقق شده است که 36 درصد نسبت به عملکرد سال 1398 رشد داشته است.
وی ادامه داد: بیشترین میزان عملیات روسازی طی سال گذشته در راه آهن یزد- اقلید، چابهار- زاهدان، همدان سنندج، میانه- اردبیل، خواف- هرات و رشت- انزلی صورت گرفته است.
وی از مهمترین اقدامات حوزه روسازی راه آهن را تداوم تولید ریل در داخل کشور اعلام کرد و گفت: افزایش ظرفیت تولید ماهیانه متناسب با نیاز پروژه ها و ارتقا کیفیت با نظارت مستمر از دیگر گام ها در این حوزه محسوب می شود که با توجه به اهمیت ریل در پروژه های راه آهن کشور نقش راهبردی در افزایش توان و ظرفیت کشور در احداث خطوط ریلی داشته است.
مدیرکل ساخت روسازی راه آهن تاکید کرد:  دراجرای عملیات روسازی در محورهای ریلی همدان- سنندج، میانه- اردبیل و بستان آباد- تبریز از ریل ملی تولید شده در کارخانه ذوب آهن اصفهان استفاده شده است و در سایر پروژه های در دست اجرا از جمله چابهار- زاهدان و یزد- اقلید نیز ریل داخلی به کار رفته است.
وی همچنین تولید اجزای وارداتی سوزن را یکی دیگر از اقدامات در مسیر خودکفایی در تامین ادوات روسازی دانست و افزود: این اقدام نیز در راستای تکمیل زنجیره تامین کامل اقلام و ادوات روسازی راه آهن در داخل کشور صورت گرفته است که در حال حاضر در مرحله آزمون میدانی قرار دارد.
صیدگر فرآیند ساخت تجهیزات سیستم ارتباطات راه آهن را که از سال 1397 در کشور آغاز شده است را تشریح و اظهار داشت: این اقدام در سال گذشته تداوم یافت و از نتایج به دست آمده در این مسیر در 17 ایستگاه راه آهن از جمله قزوین- رشت، خواف-هرات و میانه- تبریز استفاده شده است.
مدیرکل ساخت روسازی راه آهن اعلام داشت: با توجه به اینکه بیش از 50 درصد هزینه های روسازی راه آهن  مربوط به تامین ریل،سوزن و سیسم های ارتباطات است تامین این تجهیزات از داخل کشور در حال حاضر امکان صرفه جویی در هزینه های ارزی، افزایش اشتغال، امکان مدیریت بهینه منابع ریالی و تسهیل راه های تامین و توزیع در پروژه های ریلی کشور را فراهم کرده است.
وی ساخت جرثقیل پانل گذاری ریلی و دو دستگاه کشنده ریلی- جاده ای در راه آهن میانه- اردبیل را از دیگر دستاوردهای تامین تجهیزات روسازی کشور با توان مهندسین داخلی یاد کرد و گفت: با توجه به ویژگی های خاص این محور ریلی مانند عدم ارتباط با شبکه ریلی کشور و توپوگرافی خاص و کوهستانی منطقه عملا روسازی بدون تجهیزات مکانیزه ریل گذاری میسر نبود که با ساخت این جرثقیل و کشنده ها عملیات اجرای روسازی این محور ریلی تسریع شد.
 

 

تصاویر
  • مدیرکل ساخت روسازی راه آهن: کاهش هزینه هاي ساخت راه آهن با خودكفايي در بخش روسازي
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجو
جستجو
تگ ها
تگ ها
آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
Skip Navigation Links.

....

آخرین به‌روزرسانی این صفحه: دوشنبه 23 مهر 1403 08:46