22323
X

اخبار

اخبار و اطلاعات اخبار
آغاز عملیات اجرایی اتصال نهاوند به شبکه ریلی و قطعه ۲ بزرگراه نهاوند – آورزمان- ملایر
سفر وزیر راه و شهرسازی به استان همدان
 

آغاز عملیات اجرایی اتصال نهاوند به شبکه ریلی و قطعه ۲ بزرگراه نهاوند – آورزمان- ملایر

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز عملیات اجرایی دو پروژه زیرساختی حمل و نقل در استان همدان خبر داد: با حضور وزیر راه و شهرسازی و در راستای تکمیل راه آهن غرب کشور عملیات اجرایی اتصال شهرستان نهاوند به شبکه ریلی و عملیات اجرایی قطعه دو بزرگراه نهاوند-آورزمان- ملایر به طول 40 کیلومتر با هدف تسهیل سفرهای زیارتی هموطنان به عتبات عالیات آغاز شد.
جمعه، 31 خرداد 1398 | Article Rating
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خیراله خادمی به همراه وزیر راه و شهرسازی به استان همدان سفر کرد و از آغاز عملیات اجرایی دو پروژه زیرساختی حمل و نقل در این استان خبر داد.
وی  در خصوص اتصال شهرستان نهاوند به شبکه ریلی کشور گفت:  اتصال نهاوند به شبکه ریلی به دلیل اهمیت این شهرستان در دستور کار قرار دارد و این امر موجب رونق اقتصادی و اجتماعی منطقه و کاهش ترافیک جاده ای می شود.
وی این پروژه را بخشی از راه آهن غرب کشور معرفی کرد و گفت: این مسیر ریلی 23 کیلومتر است که از ایستگاه شادمانه آغاز و پس از عبور از تنگه ملوسان با عبور از یک پل خاص به طول 45 متر و دو دستگاه تونل به طول 550 متر به ایستگاه نهاوند منتهی می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص عملیات اجرایی در این مسیر ریلی توضیح داد و گفت: به منظور اجرای این پروژه یک میلیون و 650 هزار متر مکعب خاکبرداری، 830 هزار متر مکعب خاکریزی صورت می گیرد.
وی افزود: در این پروژه  51 هزار متر مکعب بتن پیش ساخته، 80 هزار متر مربع قالب بندی و 3 هزار و 500 تن آرماتور به کار می رود.
خادمی همچنین از آغاز عملیات اجرایی قطعه دو بزرگراه نهاوند- آورزمان- ملایر خبر داد و بیان کرد: این بزرگراه در سه قطعه طراحی شده است که قطعه اول آن به طول 8 کیلومتر در دست احداث است و امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی قطعه دو به طول 23 کیلومتر هستیم.
وی بهره برداری از این بزرگراه را موجب تسهیل سفر به عتبات عالیات دانست و افزود: این بزرگراه علاوه بر بهبود شبکه حمل ونقل استان همدان، تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه جاده ای و کاهش سوانح جاده ای را به همراه دارد.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه اضافه کرد: این بزرگراه از سه راهی عشوند در مرز شهرستان ملایر و نهاوند آغاز شده و در مسیر خود از روستاهای عشوند، آبدر، آورزمان، حسین آباد و کرتیل آباد عبور می کند.
بازمهندسی ایستگاه مرکزی راه آهن همدان
در این سفر همچنین وزیر راه و شهرسازی از ایستگاه راه آهن همدان که خارج از شهر واقع شده بازدید کرد و با بیان این که باید ایستگاه مرکزی همدان باز مهندسی شود، تاکید کرد: ‌باید ایستگاه راه آهن همدان در داخل شهر قرار گیرد که تصمیمات آن اتخاذ شده و قرارداد پروژه احداث طرح منعقد شده است.
وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: حمل و نقل ترکیبی مسافر به واسطه همجواری فرودگاه، پایانه مسافربری و ایستگاه راه آهن در همدان به وجود خواهد آمد.
اسلامی با اشاره به سایر پروژه‌های ریلی استان همدان بیان داشت: خط اتصال همدان به ملایر در دست پیگیری قرار دارد که عملیات اجرایی آن امروز آغاز می‌شود. همچنین پروژه اتصال راه آهن همدان به سنندج در دست اجرا قرار دارد که امیدواریم با توجه به محدودیت‌های مالی بتوانیم حمل و نقل همدان را در قالب شبکه دنبال کنیم و شاهد برخورداری مردم این استان از سیر و حرکت در راه آهن باشیم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیگیری اقتصادی کردن راه آهن همدان خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم برای انتقال بار غلات، سوخت، معادن، صنایع و فولاد برای انتقال بر روی ریل انجام شده و امیدواریم با این دست اقدامات شاهد اقتصادی شدن راه آهن باشیم.
اسلامی افزود: تا پیش از ساخته شدن ایستگاه مسافری داخل شهر، مردم همدان از ایستگاه مرکزی قطار و حمل و نقل ریلی برای سفرهای مختلف استفاده کنند.
 
تصاویر
  • آغاز عملیات اجرایی اتصال نهاوند به شبکه ریلی و قطعه ۲ بزرگراه نهاوند – آورزمان- ملایر
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجو
جستجو
تگ ها
تگ ها
آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
Skip Navigation Links.

....

آخرین به‌روزرسانی این صفحه: دوشنبه 23 مهر 1403 08:46