به گزارش روابط عمومی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، پیش نویس اولیه این طرح قبلا" در شرکت موجود بوده که در دفتر آموزش، تحقیق و توسعه معاونت راه آهن پس از اصلاح وبهبود محتوا اجرایی شده است.
هدف اصلی این طرح، بسترسازی لازم و هدفمند در برقراری رابطه واقعی و تنگاتنگ علم با صنعت در جهت هدایت توانمندی ها و دانش موجود در دانشگاه ها و نزد دانشجویان و نخبگان علمی کشور به منظور حل مشکلات و مسائل علمی و فنی مبتلابه صنعت راهسازی و همچنین ایجاد زمینه برای پرورش و جذب نیروهای متخصص مورد نیاز در حوزه ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور است.
بنابر این گزارش یکی از دغدغه های اصلی کشور به خصوص در دهه اخیر هدایت سرمایه های مالی و انسانی بسوی انجام پژوهش های کاربردی به منظور حل مشکلات و مسایل صنعت بوده است. در این راستا ویژگی بارز این طرح همواره از ملزومات برطرف نمودن دغدغه فوق و دستیابی به نتایج مورد نظر محسوب می شود که خوشبختانه رویکرد نهفته در طرح پیشنهادی حاضر همه ملزومات ذیل را در بر گرفته و در جهت مرتفع نمودن آنها نقش مؤثری ایفا می نماید.
یکی از نکات مهم در بیان ضرورت اجرای این طرح این است که پژوهش های کاربردی نیاز به حمایت مالی، وجود تجهیزات و امکانات میدانی و آزمایشگاهی و همچنین دسترسی به مراکز تولید داده و اطلاعات دارد. اغلب مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور فاقد ملزومات فوق هستند. بسیاری از دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی و همچنین پژوهشگران و اعضای هیئت علمی بدلیل عدم دسترسی به فرصت های مذکور با مشکلات جدی در انجام پژوهش های مورد نظر مواجه هستند. این در حالی است که کارگاههای راهسازی به خصوص کارگاه های مربوط به طرح ها و پروژه های بزرگ ملی از نظر سطح آموزشی، تحقیقاتی و فناوری هر کدام یک دانشگاه بزرگ محسوب می شود که می تواند با جذب دانشجویان و محققین نسبت به تحقق اهداف علمی کشور، جذب و تربیت نیروی متخصص، انتقال دانش و فناوری و همچنین حل مشکلات و ارتقای کیفی طرح و اجرای پروژه ها نقش مؤثری ایفا نماید.
نام الزامی می باشد
ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز
....