به گزارش روابط عمومی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، معاون وزیر راه و شهرسازی روز پنجشنبه با سفر به استان خوزستان از پروژههای این استان بازدید کرد.
علی نورزاد در این بازدید استانهای جنوبی کشور را دارای اهمیت برای دولت یازدهم عنوان کرد و میزان سفرهای ریاست محترم جمهور به این مناطق را گواه این مدعا دانست.
وی همچنین ضمن اشاره به ۳ محور مهم در دست احداث در استان خوزستان گفت: یکی از این محورها پایتخت را به این استان و بندر امام متصل میکند که در حال حاضر قسمت عمده آن در خوزستان به صورت بزرگراه احداث شده است و فقط در مناطق محدودی شامل کمربندی دزفول - اندیمشک، کمربندی شوشتر و قسمتی از کمربندی اهواز تکمیل نشده که در حال حاضر در دست احداث است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه افزود: محور مهم دیگری که در استان خوزستان است از خرمشهر و آبادان آغاز میشود و به موازات خط ساحلی به سمت بندر امام، بندر ماهشهر - هندیجان و دیلم ادامه پیدا میکند که تحت عنوان بزرگراه ساحلی جنوب شناخته میشود.
وی تکمیل بزرگراه ساحلی را از اقدامات مهم شرکت ساخت در استان خوزستان عنوان و اضافه کرد: قسمتهایی از بزرگراه ساحلی شامل کمربندی خرمشهر - آبادان، کمربندی ماهشهر و محور ماهشهر - هندیجان تکمیل نشده که در حال حاضر در دست احداث است.
معاون وزیر راه و شهرسازی محور شمالی - جنوبی در استان خوزستان را محور مهم بعدی در دست احداث دانست و گفت: این محور استانهای مرکزی مثل اصفهان و چهارمحال و بختیاری را به استان خوزستان متصل و از این طریق به استانهای همجوار فارس و جنوب کهگیلویه و بویراحمد وصل میشود.
نورزاد ادامه داد: پروژههای مهمی شامل باغملک- قلعه تل، راه اصلی ایذه - کارون ۳، کمربندی باغملک، بزرگراه باغملک - میداوود-رامهرمز، کمربندی رامهرمز و بزرگراه رامهرمز-بهبهان را پروژههای در دست احداث در محور شمالی-جنوبی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی تکمیل این پروژهها را با توجه به واقع شدن در گلوگاههای حادثه خیز باعث افزایش ایمنی و تسهیل ارتباطات دانست و گفت: با توجه به اهمیت استان خوزستان و پروژههای این استان، در لایحه بودجه سال ۹۴ مبلغ قابل توجهی به این استان اختصاص داده شده تا با تکمیل این پروژهها شبکه زیرساختهای حمل و نقل در استان خوزستان تکمیل شود.
گفتنی است معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر با استاندار خوزستان و تعدادی از نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی دیدار و پیرامون وضعیت زیرساختهای حمل و نقل در استان بحث و گفتگو کردند.
در این دیدار استاندار خوزستان ضمن تاکید بر توسعه شبکه راهها در این استان گفت: بخش قابل توجهی از ترافیک و تصادفات استان به دلیل حمل بار توسط شرکتهای نفت، پتروشیمی و شرکتهای صنعتی واقع شده در استان است که بایست ترتیبی اتخاذ شود که به نحو مقتضی عوارض لازم برای نگهداری و توسعه راهها از این بخشهای صنعتی دریافت شود.