به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، عصر دیروز دوازدهمین جلسه شورای راهبردی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، مشاوران وزیر راهو شهرسازی،معاونان و مدیران شرکت و اعضای شورا برگزار شد.
در ابتدای این جلسه حامد نیرومند دبیر شورای راهبردی گزارشی از عملکرد کارگروههای تخصصی شورا در اردیبهشت و خرداد سال جاری ارایه داد.
سپس مدیرکل فنی به ارایه گزارش عملکرد کارگروه آموزش و فناوری های نوین پرداخت و گفت:پژوهش وآموزش های تخصصی عامل توسعه و پویایی سازمانی و منشا تولید و توسعه ی مرزهای دانش است که امروزه این رویکرد بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
محمد ریاحی علم پژوهش و توجه ویژه به آموزش های تخصصی را دارای الزاماتی دانست که بدون آن انجام تحقیق و شناخت دقیق مسائل وجود نخواهد داشت.
وی اضافه کرد: مهمترین الزام زمینه سازی بستر فرهنگی است به شکلی که اشاعه فرهنگ پژوهشی و انجام آموزش های تخصصی در راستای توانمند سازی منابع انسانی می تواند منجر به ارتقای کیفی، سرعت و دقت انجام پروژه ها وتلاش برای دستیابی به فناوری های نوین و توجه به اهداف و وظایف شرکت و نیز رعایت اسناد بالا دستی در سرعت بخشی به پروژه های ملی اهمیت ویژه ای دارد.
سپس مدیر کل فنی شرکت کمیته های تخصصی کارگروه آموزش، تحقیقات و فناوری های نوین را اینچنین برشمرد و ضمن ارایه توضیحاتی در رابطه با اعضای این کمیته ها گزارش کوتاهی درباره عملکرد هریک ارایه داد: کمیته تخصصی محیط زیست،هیدرولوژی و هیدرولیک،کمیته تخصصی زمین شناسی مهندسی، ژئوتکنیک و زیرسازی ، کمیته تخصصی روسازی راه و راه آهن، کمیته تخصصی کمیته ترافیک، حمل و نقل، کمیته تخصصی مدیریت ریسک، HSE و اقتصاد وکمیته تخصصی ابنیه فنی و معماری.
در ادامه جلسه کارگروه سرمایه گذاری، تامین و تجهیز منابع مالی مطالعه موردی صندوق سرمایه گذاری پروژه در آزادراه های پردیس-هراز و بندرعباس-سیرجان را برای حاضران تشریح کرد.
علاقبندان از اعضای کارگروه سرمایه گذاری، تامین و تجهیز منابع مالی در تعریف صندوق پروژه گفت: نهادی مالی است که با اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار تاسیس شده و به جمع آوری سرمایه از عموم و تخصیص آن به سرمایه گذاری در پروژه ای معین که در اساسنامه صندوق مشخص شده است، می پردازد.
وی کاهش زمان پذیره نویسی و افزایش سرمایه، عدم نیاز به ثبت تغییرات سرمایه نزد مرجع ثبت شرکت ها، امکان جدایی مالکیت از مدیریت، حذف مالیات نقل و انتقال واحدهای سرمایه گذاری صندوق و امکان هدایت سرمایه های خرد به پروژه های زیرساخت با حداقل سود بلند مدت تضمین شده را از جمله مزایای صندوق پروژه عنوان کرد.
گفتنی است در دوازدهمین جلسه شورای راهبردی علی نورزاد معاون وزیر راه و شهرسازی، یوسف مولایی مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور حقوقی و سرپرست کارگروه مطالعاتی،مشورتی، ساماندهی امور حقوقی، مرتضی باقری مشاور و دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی،خیراله خادمی معاون ساخت و توسعه راهها، مسعود نصر آزدانی معاون ساخت و توسعه راه آهن، حسن احمدی نوری معاون ساخت و توسعه آزادراهها، یوسف رضاپور معاون برنامه ریزی، محمد ریاحی مدیرکل فنی، اورنگ فرزانه عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، محمد حسن بازیار استاد دانشگاه علم و صنعت، بهروز گتمیری استاد دانشگاه تهران ، سعید خرقانی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، علی آزاد دبیر انجمن شرکت های راهسازی، مهدی محیط کرمانی نماینده جامعه مشاوران، جلیل شاهی نماینده جامعه مهندسان مشاور، محمود صفار زاده معاون مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی، اصغر نادری عضو هیات مدیره آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، علیرضا رهایی استاد دانشگاه امیرکبیر از حاضران در این جلسه بودند.