22326
X

اخبار

اخبار و اطلاعات اخبار
تعامل و هم افزایی بیشتر در ساخت و توسعه راه ها
 

تعامل و هم افزایی بیشتر در ساخت و توسعه راه ها

چهارشنبه، 29 اردیبهشت 1395 | Article Rating

به گزارش روابط عمومی شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، هفتمین گردهمایی نمایندگان و مجریان ساخت وتوسعه راه های منطقه جنوب کشور به میزبانی استان فارس در شهر شیراز در تاریخ 28 تا 30 اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.

مدیرکل ساخت و توسعه راه های منطقه جنوب در خصوص برگزاری این گردهمایی گفت:  بررسی عملکرد سال 1394، تدوین برنامه و اهداف سال 1395 با محوریت اقتصاد مقاومتی، لزوم ایجاد هم افزایی و هماهنگی بیشتر بین حوزه ها و اهداف شرکت ساخت وتوسعه، ارتقا دانش و مهارت همکاران با برگزاری دوره های آموزشی مرتبط، قدردانی از زحمات همکاران و ایجاد انگیزه و روحیه بهتر به منظور تلاش مضاعف در سال جدید از اهداف اصلی این گردهمایی محسوب می شوند.

مهدی نظریان افزود: در این گردهمایی روسا و کارشناسان حوزه های ساخت و توسعه راه های  استان های کهگیلویه و بویر احمد، فارس، یزد، سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان حضور دارند که علاوه بر برگزاری سمینارهای تخصصی در روز اول، به تشریح وضعیت ساخت و توسعه راه های مناطق تحت نظارت خود در روز دوم می پردازند.

در ادامه این گردهمایی رضا غلامی رییس حوزه راهسازی استان فارس گفت: در حال حاضر این استان با دارا بودن حدود هزار و 200 کیلومتر بزرگراه، هزار و 900 کیلومتر راه اصلی و دو هزار و 900 کیلومتر راه فرعی آسفالت و حدود 10 هزار و 400 کیلومتر راه روستایی آسفالت در مجموع 7 درصد از راه های کشور را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: در بخش راه اصلی و بزرگراه در حال حاضر 28 پروژه به طول 750 کیلومتر، در مرحله مطالعات و اجرا است که 10 پروژه به طول 300 کیلومتر در مرحله مطالعات و 18 پروژه به طول 450 کیلومتر در قالب 7 طرح تملک دارایی های سرمایه ای شامل بزرگراه کنارگذر شمال شرق شیراز، بزرگراه برازجان- کنارتخته- بابا میدان، پل بریم و قائمیه- دشت ارژن- شیراز، راه اصلی سروستان- ارسنجان- سعادت شهر و راه اصلی دالین- نورآباد و راه اصلی گناوه- میشان- نورآباد به مبلغ اولیه حدود 500 میلیارد تومان در حال اجرا بوده و توسط این نمایندگی پیگیری می‌شود.

در ادامه این گردهمایی، سمینار تخصصی با عنوان نقش معادن و زنجیره تولید مصالح در توسعه پایدار زیربناهای حمل و نقل کشور توسط دکتر پورمقدم، مشاور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ارایه شد.

وی با بررسی انواع معادن مناسب برای تولید شن و ماسه مورد نیاز در راهسازی و خصوصیات مربوطه،  نسبت به تبیین اهمیت مباحثی اعم از نحوه پی جویی و اکتشاف، مزایا و معایب، فرصت ها و تهدید های موجود در این بخش پرداخت و با بیان قوانین و بخشنامه های شاخص معدنی و فرایند اخذ پروانه های بهره برداری بحث را خاتمه داد.

آشنایی با مشخصات فنی و نکات اجرایی فرایند تولید آسفالت موضوع دیگر ارایه شده در روز اول سمینار بود که توسط  مهندس فتوت به بحث گذاشته شد و در آن به بررسی و طراحی مخلوط های آسفالتی، انتخاب معدن مصالح سنگی  و تولید سنگ های آسفالتی، چگونگی عملکرد و بهره برداری از کارخانه آسفالت، تهیه، حمل و مصرف قیر، اهمیت و نقش فیلر در مخلوط های آسفالتی، اجزای تشکیل دهنده آسفالت، تهیه مصالح آسفالت، روش نمونه‌برداری از معادن، روش برداشت مصالح از معادن  و بررسی کارخانه های تولید آسفالت؛ مباحث ارایه شده در این بخش بود.

  گفتنی است برگزاری کارگاه های آموزشی، جلسات تخصصی، نشست های بررسی مشکلات حوزه ها و بازدید از مراکز فرهنگی و تاریخی پایتخت فرهنگی ایران از دیگر برنامه های روزهای آتی این همایش است.

تصاویر
  • تعامل و هم افزایی بیشتر در ساخت و توسعه راه ها
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجو
جستجو
تگ ها
تگ ها
آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
Skip Navigation Links.

....

آخرین به‌روزرسانی این صفحه: دوشنبه 23 مهر 1403 08:46