به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، جلسه مجمع عمومی شرکت با عنوان رسیدگی به صورتهای مالی تملک داراییهای سرمایهای با حضور غلامرضا سلامی مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور حسابداری، حسابرسی و اصول حاکمیت شرکتی، محمد رحمتی رئیس هیئت مدیره شرکت ساخت و توسعه، خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و نمایندگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
خیراله خادمی در این جلسه ضمن بیان اهداف و علکردهای شرکت ساخت وتوسعه به ارایه ی گزارشی از عملکرد شرکت در سال 1394 پرداخت.
وی به بررسی اعتبارهای جذب شده از طریق پیوستهای قانون بودجه سال 94، اوراق مشارکت، سهام، قیر تهاتری، اسناد خزانه اسلامی و ... پرداخت و گفت: از مجموع اعتبارات مصوب سال 94، 4 هزار و 235 میلیارد تومان جذب شده است که معادل 65 درصد از اعتبارات مصوب است.
خادمی عنوان کرد: در حال حاضر بیش از 10 هزار کیلومتر انواع راه در دست ساخت و بیش از 8 هزار کیلومتر نیز در دست مطالعه است.
معاون وزیر راه وشهرسازی در بررسی طرحهای راهآهن به 29 طرح اشاره و افزود: بر اساس موافقتنامه 9 هزار و 134 کیلومتر راهآهن در این طرحها دیده شده است که بیش از 4 هزار کیلومتر آن در دست مطالعه، بیش از 3 هزار کیلومتر در دست ساخت است و زیرسازی 365 کیلومتر آن تکمیل شده و 175 کیلومتر نیز ریلگذاری شده است.
خادمی همچنین از 3هزار و 526 کیلومتر طرح آزادراهی خبر داد و عنوان کرد: از این میزان هزار و 667کیلومتر در دست مطالعه، 745 کیلومتر در دست ساخت و 28 کیلومتر آن به بهرهبرداری رسیده است.
وی از هشت طرح ریلی که مجوز فاینانس آنها صادر شده است یاد کرد و گفت: راهآهن قزوین- رشت- انزلی به طول 388 کیلومتر، راهآهن سریعالسیر تهران- قم- اصفهان به طول 410 کیلومتر، میانه- تبریز به طول 200 کیلومتر، تهران- همدان- سنندج به طول 430 کیلومتر، شیراز- بوشهر به طول 250 کیلومتر، گرگان- بجنورد- مشهد به طول 570 کیلومتر، میانه- اردبیل به طول 175 کیلومتر و راهآهن غرب کشور به طول 652 کیلومتر طرحهایی است که دارای اعتبار مصوب شورای اقتصاد، تضمین ماده 62 قانون محاسبات عمومی، اعتبار مصوب ترک تشریفات و اعتبار مصوب طرح در سال 94 است.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در خصوص سیستم مدیریت پروژهها بیان داشت: نرمافزار جامع مدیریت پروژهها با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی یکپارچه راهاندازی شده است و گزارش قراردادها به صورت الکترونیکی از طریق سامانه سامع ارسال میشود که از طریق کارشناسان مستقر در ادارات کل اجرایی امکان بررسی و اصلاح آن وجود دارد.
خادمی افزود: ارتباط سامانه سامع با سامانه سبا در وزارت راه و شهرسازی فراهم شده و امکان یکپارچهسازی اطلاعات مشترک مندرج در هر دو سامانه امکانپذیر است.
وی همچنین به ارایه گزارش در خصوص اهداف و برنامههای کلان، چالشهای شرکت پرداخت و درخواستها و انتظارات از اعضای مجمع عمومی را مطرح کرد.
در ادامه این جلسه بندهای گزارش حسابرس مطرح و پاسخهای لازم به آنها داده شد.