به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، با حضور رییس جمهور و معاون وزیر راه وشهرسازی راهآهن فیروزان- کرمانشاه و ایستگاه راهآهن کرمانشاه به بهرهبرداری رسید.
خیراله خادمی اتصال کرمانشاه به شبکه ریلی را موجب تسهیل ارتباطات و ترانزیت کالا و مسافر به غرب کشور دانست و عنوان کرد: این پروژه بخشی از راهآهن غرب کشور است که از ایستگاه سمنگان آغاز و بعد از عبور از شهرهای ملایر، کنگاور، صحنه، کرمانشاه، اسلامآباد غرب، گیلانغرب و قصر شیرین به شهر خسروی در مرز ایران و عراق منتهی میشود.
وی افزود: در گذشته راهآهن اراک تا ملایر به طول 90 کیلومتر و ملایر تا فیروزان به طول حدود 65 کیلومتر به بهرهبرداری رسیده است و امروز شاهد افتتاح راهآهن فیروزان تا کرمانشاه به طول 110 کیلومتر هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی اتصال کرمانشاه به شبکه ریلی را از اهداف مهم طرح اقتصاد مقاومتی دانست و عنوان کرد: در چارچوب برنامههای راهبردی دولت تدبیر و امید تکمیل کریدورهای ترانزیتی و اتصال مراکز استانها به شبکه ریلی کشور در دستور کار قرار گرفت و در همین راستا امروز شاهد اتصال کرمانشاه به شبکه ریلی کشور هستیم.
وی اعتبار هزینه شده برای این خط ریلی را 4 هزار و 800 میلیارد ریال عنوان کرد و خاطرنشان کرد: بهرهبرداری از این راهآهن موجب صرفهجویی سالانه 90 میلیون لیتر در مصرف سوخت میشود و ظرفیت جابهجایی 128 هزار تن کالا و 18 میلیون نفر طی بیست سال دوره بهرهبرداری را داراست.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه در خصوص ابنیه فنی راهآهن فیروزان- کرمانشاه توضیح داد و تاکید کرد: این مسیر ریلی دارای 10 دستگاه پل خاص، 232 دستگاه پل تیپ، 5 دستگاه تونل و 6 ایستگاه در مسیر است.
بهرهبرداری از ایستگاه کرمانشاه
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین از بهرهبرداری ایستگاه مسافری راهآهن کرمانشاه توسط رییس جمهور خبر داد و گفت: ایستگاه راهآهن کرمانشاه در محوطهای به مساحت 832229 متر مربع احداث شده است که مساحت کل ساختمانها 36 هزار و 326 متر مربع، ساختمان اصلی آن 3 هزار و 865 متر مربع، مساحت سکو 10 هزار متر مربع است که 650 میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.