22326
X

اخبار

اخبار و اطلاعات اخبار
معاون وزیر راه و شهرسازی:
 

به زودی؛ راه‌آهن مراغه- ارومیه با حضور رییس جمهور افتتاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست خبری اعلام کرد: راه‌آهن مراغه – ارومیه با هدف اتصال استان آذربایجان غربی به شبکه ریلی کشور با اعتبار 400 میلیارد تومان به زودی با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
یکشنبه، 20 آبان 1397 | Article Rating
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل ونقل کشور، خیراله خادمی صبح امروز در نشست خبری در آستانه بهره‌برداری از راه آهن مراغه- ارومیه گفت: این خط ریلی یکی از مهمترین خطوط ریلی کشور است که با بهره‌برداری از آن دسترسی استان‌های آذربایجان غربی و شمال استان کردستان به مرکز کشور از طریق خطوط ریلی راحت‌تر و ایمن تر فراهم می‌شود.
وی یکی از مزیت‌های مهم بهره‌برداری از این خط ریلی را نزدیک شدن به مرزهای اشنویه، تمرچین و سرو عنوان کرد و گفت:‌ این خط ریلی اتصال به مرزهای خروجی و پرتردد کشورهای ترکیه و عراق را تسهیل می‌کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی اعتبار هزینه شده برای خط ریلی مهاباد- ارومیه را 400 میلیارد تومان دانست و افزود: ارزش روز پروژه1000میلیارد تومان تخمین زده شده است.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه طول راه‌آهن مراغه- ارومیه را 183 کیلومتر عنوان و اضافه کرد: 85 کیلومتر از این محور تا مهاباد در سال 1392 به بهره‌برداری رسیده است و از مهاباد تا ارومیه نیز  در آینده‌ای نزدیک با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.
خادمی با تاکید بر تکمیل ریلگذاری این محور در سالهای 96 و 97 ادامه داد: عملیات ریلگذاری حدفاصل مهاباد تا ارومیه به طول 98 کیلومتر در سال‌های 96 و 97 صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه این محور را یکی از تکمیل‌ترین مسیرهای ریلی کشور دانست و افزود:‌کلیه کارهای تکمیلی نظیر نصب خط، رلواژ و نصب سیستم‌های ارتباطی به اتمام رسیده است و با نصب سینی دوار درا نتهای خط، به زودی شاهد جا‌به‌جایی بار و مسافر از این مسیر ریلی خواهیم بود.
سال‌های طلایی توسعه شبکه ریلی کشور
وی دو سال گذشته را سال‌های طلایی توسعه و شکوفایی خطوط ریلی در کشور دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر 3300 کیلومتر خط ریلی جدید در کشور در حال احداث و 5252 کیلومتر در دست مطالعه قرار دارد که اولویت اول ما اتصال پنج مرکز استان به شبکه ریلی در سال های 96 و 97 در نظر گرفته شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی تکمیل متوسط سالانه 500 کیلومتر خط ریلی در کشور را اقدامی اثربخش در این حوزه عنوان کرد و بیان داشت: اولویت شرکت ساخت وتوسعه، بهره‌برداری از ۹۷۰ کیلومتر مسیر ریلی در سال‌های ۹۶ و ۹۷ بود که شامل اتصال مراکز استان‌های کرمانشاه، همدان، گیلان، آذربایجان‌های شرقی و غربی به شبکه ریلی و اتصال خط‌آهن ایران به افغانستان از مسیر خواف- هرات است که همه این موارد تا پایان امسال انشاءالله اجرایی خواهند شد.
خادمی عملیات اجرایی در این پنج مسیر ریلی را بسیار گسترده و زمان‌بر دانست و ادامه داد: به منظور اتصال پنج مرکز استان به شبکه ریلی بیش از ۱۱۳ میلیون تن خاک‌برداری صورت گرفته است که سه برابر عملیات  خاکی بزرگترین سد خاکی کشور بود و همچنین ۳۷ کیلومتر تونل و ۱۷ کیلومتر پل بالای ۲۰ متر ارتفاع برای این پروژه‌ها احداث شده است که نشان از صعوبت اجرای این مسیرهای ریلی دارد.
وی همچنین از اتمام عملیات اجرایی راه‌آهن قزوین- رشت خبر داد و اظهار داشت: در آینده نزدیک با قطار مسافری به رشت سفر خواهیم کرد و با بهره‌برداری از آن، مسیر گردشگری ریلی کشور به استان گیلان نیز در دسترس هموطنان قرار خواهد گرفت.
 تفاهم نهایی با ذوب آهن برای قرارداد ریل ملی
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در خصوص خرید ریل ملی از تولیدکننده داخلی توضیح داد و گفت: طی جلسات متعدد و بازدید از کارخانه ذوب آهن اصفهان در خصوص تولید ریل ملی مقرر شد با بررسی شرایط همکاری و توانایی ذوب آهن در تولید ریل UIC60 به میزان 15 هزار تن و سنجش امکانات از سوی ناظرین بین‌المللی این همکاری آغاز شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در خصوص راه‌آهن چابهار ـ زاهدان اعلام کرد: تاکنون ۱۱۰۰ میلیارد تومان از محل منابع داخلی شامل پرداخت نقدی، اسناد خزانه اسلامی و اوراق مشارکت هزینه شده و پیشرفت فیزیکی این پروژه در بخش روسازی و زیرسازی۳۵ درصد است و با توجه به طول 610 کیلومتری این مسیر، اولویت اصلی تکمیل زیرسازی چابهار تا ایرانشهر است که با پیشرفت فیزیکی 67 درصدی در حال اجرا است.
خادمی در انتها از کسب رتبه نخست شرکت ساخت وتوسعه در تحقق خدمات دولت الکترونیک در بین 93 دستگاه اجرایی کشور خبر داد و گفت:‌ در راستای تهیه بانک اطلاعاتی متمرکز از پروژه‌ها و دسترسی آسان  به اطلاعات و جلوگیری از گردش کار فیزیکی، شرکت ساخت با راه‌اندازی سامانه‌های متعدد در حوزه کنترل پروژه، تهیه نقشه‌های GIS  از پروژه‌ها،سامانه تملک اراضی، سامانه حقوقی و سامانه ارسال الکترونیکی صورت وضعیت‌ها در این حوزه گام‌های مهمی برداشته است.
 
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجو
جستجو
تگ ها
تگ ها
آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
Skip Navigation Links.

....

آخرین به‌روزرسانی این صفحه: دوشنبه 23 مهر 1403 08:46