فارسی
English
.
.
.
صفحه نخست
شركت ساخت و توسعه
معرفي شركت
وظايف و ماموريت ها
مدير عامل
اساس نامه
تاريخچه
منابع جذب سرمايه گذاري
اسناد بالادستي حمل ونقل
انتصابات
مدیران شرکت
گزارش عملکرد
گزارش عملکرد تفضیلی سه ماهه اول سال 1398
ارتباط با ما
تماس با ما
درج پيام
پست الكترونيكي
سامانه رهگیری مکاتبات اداری
حقوق شهروندي
پرسش هاي متداول
نظرسنجی خدمات پورتال
اخبار و رويدادها
آرشيو اخبار
امور پيمان ها و رسيدگي فني
رسيدگي به شكايات
خدمات شركت
ارسال به دوستان
نام ارسال کننده :
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
اخبار روز
آرشیو
.
.
ذخیره
.
چاپ
1398/3/27 دوشنبه
معاون ساخت وتوسعه راهها خبر داد:
طراحی منظر راه در هشت نقطه از بزرگراه هراز با معیارهای بومی و طبیعی
معاون ساخت وتوسعه راهها گفت: محور هراز جزو اولین پروژههایی است که در طراحی و اجرای آن توجه به معماری و منظر راه در بیش از هشت نقطه با حفظ مناظر طبیعی، دانش بومی و مهارت مهندسی مد نظر قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، محمدرضا کدخدازاده بزرگراه هراز را یکی از محورهای شریانی اتصال پایتخت به شمال کشور دانست و گفت: این محور کوتاهترین مسیر تردد میان پایتخت و استان مازندران به ویژه شهر آمل محسوب میشود که با توجه به حجم تردد از این مسیر، توجه به منظر راه یکی از اولویتهای اصلی در آن است.
وی هراز را یکی از شاهراههای گردشگری کشور معرفی کرد و افزود: راه تنها محلی برای عبور نیست و بخشی از چیستی و هویت ما به حساب می آید و از آنجایی که بزرگراه هراز محوری کلیدی در سفر از پایتخت به شمال کشور است، توجه به معماری و منظر رها در آن با جدیت پیگیری میشود.
معاون ساخت وتوسعه راهها ادامه داد: رویکرد اصلی در طراحی منظر راه در هراز حفظ مناظر طبیعی، دانش بومی و مهارت مهندسی است . در معرض دید قرار گرفتن فرهنگ بومی معیار مهمی در طراحی این مسیر بوده است.
کدخدازاده تهیه طرح منظر راه در هراز را در دو حوزه موضوعی و موضعی تشریح کرد و گفت: توجه به طراحی دیوارهای حایل، شیبراههها، حفاظهای راه، دهانه تونلها و گالریها و پلها بخشی از طرحهای موضوعی ما است.
وی ادامه داد: طراحی موضعی در مناطق مختلف در طول محور بررسی و محدوده پل و تونل لهاش، پارک جنگلی، تونل شماره 5، محدوده پلهای میرزا قاضی، تونل نشل، تونل آبشار، پل و تونل وانا و محدوده تونل زیارباغ برای اجرای طرح منظر راه برگزیده شد.
معاون ساخت وتوسعه راهها در خصوص طراحی تقاطع غیرهمسطح تونل نشل توضیح داد و گفت: در محل خروجی تونل نشل به سمت آمل، اهالی روستاهای محدوده نیاز به تردد امن سواره و پیاده در جوار جاده دارند و از طرفی هم با توجه به جاری بودن رود و مناظر بکر این محدوده میتواند استراحتگاه زیبایی برای مسافران باشد.
کدخدازاده افزود: با در نظر گرفتن فاکتورهای مذکور طراحیها انجام شد تا این تقاطع غیرهمسطح با اجرای یک پل عابر پیاده زیبا و یک واحد کوچک خدماتی تبدیل به منطقه گردشگری شود تا ضمن لذت بردن مسافران از محیط با برپایی رستورانهای محلی، جشنوارههای فصلی محصولات باغات و اقامتگاههای بومگردی به اقتصاد منطقه نیز کمک شود.
امتیاز دهی
پاسخ
نام
پست الكترونيک
وب سایت
نظر
نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
نظر
بيشتر
نسخه قابل چاپ
تمامی حقوق سایت برای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور محفوظ است.
.
خانه
|
بازگشت
|
مجری سایت :
شرکت سیگما
Guest (CGuest)