1389/05/03 09:15 شماره: 266

مهندس مجيدي مديرعامل شركت ساخت و توسعه شد
عصر روز گذشته مراسم توديع و معارفه مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور برگزار و احمد مجيدي جايگزين شهرام يارمند شد.
==================================================================
گزارش تصويري مراسم توديع و معارفه مديرعامل شركت ساخت در قسمت گالري تصاوير
==================================================================

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت راه وترابری، دکتر حمید بهبهانی که در مراسم تودیع و معارفه معاون وزیر راه و ترابری و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور سخن می گفت، با تاکید بر داشتن تصویر کامل و درستی از پروژه‌های این وزارتخانه بیان داشت: بر اساس برنامه‌زمانبندی اجرای پروژه‌ها، باید زمان دقیق بهره‌برداری را بدانیم و بر اساس برنامه حرکت کنیم.
وی اعلام کرد: دو نرم‌افزار برای تعیین وضعیت کامل پروژه‌ها و میزان اعتبارات آن در سراسر کشور طراحی شده است که انتظار دارم زودتر به مرحله عملیاتی برسند تا بتوانیم وضعیت کامل پروژه‌های وزارتخانه‌ را در هر نقطه‌ای از کشور به روز داشته باشیم و به درخواست کنندگان اطلاعات بدهیم.
وزیر راه و ترابری ادامه داد: با بکارگیری مهندسان جوان پیگیر وضعیت پروژه‌ها باشید و آنها با حضور در محل، گزارش دقیقی از وضعیت پروژه ارائه دهند.
وی گفت: یادآوری می‌کنم باید وضعیت اجرایی و تخصیص اعتبارات را کامل داشته باشیم و گروه نظارت، پیگیری مستمر داشته باشند.
دکتر بهبهانی تصریح کرد: همچنین شرکت ساخت به معاونینی در حوزه راه‌سازی، راه‌آهن و معاون فنی و مهندسی به عنوان قلب شرکت ساخت و توسعه نیاز دارد تا کارشناسان فنی بتوانند در پروژه‌ها حاکم باشند و نظرات دقیق کارشناسی ارائه دهند و از انجام کارهای غیر کارشناسی جلوگیری کنند و حرف آخر را بزنند.
وی ابراز داشت: مدیران هشت منطقه کشور در شرکت ساخت و توسعه باید در پروژه‌ها حضور داشته باشند و گزارش را به مدیر عامل ارائه کنند و نتیجه اجرای روش‌های مختلف نشان می‌دهد که بهترین روش تصمیم گیری کلان توسط مدیر عامل است.
وزیر راه و ترابری هشدار داد: از کلنگ زنی ‌های بی‌مورد پرهیز شود و کلنگ پروژه‌ای را بر زمین بزنیم که بودجه آن مصوب شده است. همچنین مشاوران را دسته بندی و براساس فعالیت آنها، کارها را واگذار کنیم.
وی با تشکر از زحمات یارمند در دوران تصدی مدیرعاملی شرکت ساخت، توصیه کرد: بستر رفاقت و صمیمیت برای انجام کارها به وجود بیاید زیرا که در جو آرام، کارها جلو می‌رود و کار کردن نیاز به جو آرام دارد.
در ادامه این جلسه یارمند معاون سابق وزیر راه و ترابری و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشورتصریح کرد: چهار مرحله کاری در وزارتخانه در طول یکسال و چند ماه داشته‌ام که شامل مرحله شناخت وزارتخانه، تصمیم گیری در مورد اجرای منویات مقام عالی وزارت، اجرا و قضاوت بوده است که در چهار ماه زمان اجرا توانستیم 1500 کیلومتر راه و 400 کیلومتر راه‌آهن را به بهره‌برداری برسانیم که کارنامه موفقی در این زمینه به ثبت رسید.
وی اضافه کرد: در نهاد ریاست جمهوری به منظور کمک به اجرای طرح‌ها در خدمت دولت دکتر احمدی نژاد خواهم بود.
احمد مجیدی که در مراسم معارفه خود به عنوان معاون وزیر راه و ترابری و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشورسخن می‌گفت، با تشکر از حسن ظن مقام عالی وزارت و انتظار انتقال تجریات دکتر یارمند بیان داشت: با وجود پروژه‌های نیمه تمام و درخواست‌هایی برای آغاز پروژه‌های جدید باید ضوابطی را تعریف کنیم که اولویت بندی اتمام پروژه‌ها تنها از طریق این ضوابط صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه طرح جامع حمل و نقل در مرحله پایانی خود قرار دارد، اعلام کرد: یکی از این ضوابط در راستای طرح جامع حمل و نقل مطرح است و اولویت بندی اجرای پروژه‌ها با توجیه فنی و اقتصادی باید همراه باشد.
معاون وزیر راه و ترابری ادامه داد: پاسخگویی در قالب قوانین و ضوابط نتیجه خوبی دارد و در خواست داریم که پروژه‌های جدید را به ما تحمیل نکنند.
مجیدی اظهار داشت: با توان یک نفر نمی‌توان کاری را پیش برد، پس انتظار دارم با همکاری، همدلی و همفکری اعضای هیات مدیره، مدیران و کارکنان شرکت ساخت و توسعه بتوانیم کارها را به پیش ببریم.
احمد مجيدي پیش از این معاون كار‌آفريني و مديريت بحران وزارت راه و ترابري به مدت پنج سال‌، معاون راهداري و هماهنگي امور استان‌هاي وزارت راه و ترابري به مدت سه سال‌، جانشين وزير راه و ترابري در مديريت بحران و نماينده وزارت راه و ترابري در كميسيون‌هاي امور زيربنايي، صنعت و محيط زيست، نماينده وزارت راه و ترابري در شوراي عالي شهر‌سازي و معماري ايران وكميسيون تخصصي شوراي عالي اشتغال كشور، معاون عمرانی استانداري‌هاي لرستان، همدان، مركزي و مازندران به مدت 13سال‌ و عضو شوراي مركزي جهاد سازندگي استان مركزي به مدت 2.5 سال‌ بوده است.
مجيدي داراي مدرك كارشناسي "راه و ساختمان " از دانشگاه علم و صنعت ايران است؛ همچنين وي دروس كارشناسي ارشد ‌مديريت دولتي و دروس مديريت بحران سازمان ملل متحد را نيز گذرانده است.

اخبار مرتبط:

نظرات:

ثبت نظر شما:

نام:
رايانامه:
نظر: